PEMBINAAN EKUITI JENAMA
DENGAN PRODUK BERMUTU

Mengapa Kami?

Kami berbangga dalam persediaan konsep produk inovatif kepada pemilik jenama. Matlamat kami adalah untuk menghasilkan produk label persendirian yang boleh menerajui industri.

Berdasarkan kepakaran kami dalam pengedaran ramuan terkenal selama lebih 20 tahun, bahan ramuan kami adalah eksklusif dan diimport secara langsung dari rangkaian global yang dipercayai. Janjian kami terhadap rakan niaga adalah konsistensi dan kualiti bahan ramuan.

Perkhidmatan Kami

Sebagai peniaga dan usahawan, mungkinnya anda akan menghadapi cabaran semasa memilih rakan niaga terutamanya dari segi kebolehpercayaan. Untungnya, anda berjaya menjumpai kami! Dengan pasukan kami yang komprehensif, kami mempunyai solusi tuntas untuk memenuhi keperluan setiap pelanggan.

Kami komited untuk menyokong pelanggan kami sepanjang proses penghasilan produk. Pasukan R&D kami yang didorong oleh kebertanggungjawaban dan integriti akan sentiasa bersedia untuk memenuhi permintaan anda, termasuk permintaan khas. Bagaimana untuk membina kesetiaan pelanggan? Melalui perkhidmatan kami yang terbaik

Kategori Produk

Makanan Fungsional

Herba Tradisional & Suplemen Kesihatan

Kategori Kesihatan

Inovasi adalah satu-satunya cara untuk menaklukki dan menerajui industri.

Produk label persendirian yang canggih dan disesuaikan untuk pemilik jenama.

Pil penurunan berat badan lagi? Dah lama ketinggalan zaman!  Bagaimana pula dengan diet kopi?

Soalan Lazim (FAQ)

Bolehkah saya memulakan atau memperluaskan perniagaan label persendirian suplemen saya di Malaysia?

Ya tentu! Kami menyediakan penyelesaian sehenti kepada calon usahawan dan pemilik jenama untuk membangunkan produk suplemen baharu yang seiring dengan tren nutraseutikal terkini.

Apakah maksud "penyedia penyelesaian sehenti"?

Ini bermaksud proses pembuatan produk dari A ke Z akan diuruskan oleh pihak kami dengan penuh tanggungjawab. Pelanggan tidak perlu risau atau bertindak sendiri pada awalnya.

Benar-benar tanpa kerumitan kerana kami merangkumi keseluruhan proses penjenamaan produk pelanggan kami.

Dari mana biasanya anda mendapatkan bahan-bahan anda?

Bahan-bahan nutraseutikal kami diperoleh dari seluruh dunia kerana kami mewakili pelbagai jenama dari rangkaian prinsipal dan pembekal yang dipercayai. Tanpa risau, kami hanya membekalkan bahan-bahan berkualiti terbaik, semulajadi dan telah terbukti secara klinikal, serta sentiasa memastikan kestabilan bekalan bahan mentah untuk pelanggan kami.

Apakah keunikan tentang perkhidmatan anda?

Antara semua syarikat OEM atau kontrak pengeluar di Malaysia, kami bukan sahaja fokus pada pengeluaran tetapi juga komitmen dalam pencadangan konsep produk inovatif dan perintis kepada pelanggan untuk merumuskan suplemen pemakanan mengikut kesesuaian, berkualiti tinggi dan mudah memasuki pasaran dalam jangka pendek.

FORMULASIKAN SEKARANG

Pertanyaan

    Clients Review

    Testimonials